Operatiunea Monstrul

Pescarul idealist si putin naiv Silviu Ardelean a decis ca articolul sau despre Particularizarea reprezentarilor folosind meniuri dinamice de tip popup si drop-down ar merita ceva mai multa expunere decit primeste pe site-ul expertilor, deci a urcat din nou la catedra si l-a transpus intr-o limba de circulatie internationala, in ciuda faptului ca aceasta din urma s-a opus viguros.  In codul atasat articolului putem observa cum se da la musca intr-un std::map:

for (iterDynMenu it = m_menuMap.begin();
   it != m_menuMap.end(); ++it)
{
  if (it->first == nMapKey)
  {
    // key exists and should be changed
    m_menuMap[nMapKey].bIsVisible = bFlag;
    bRet = true;
    break;
  }
}
Advertisements

14 Responses to “Operatiunea Monstrul”

 1. Mai dar ce te mai fute grija de omul asta… Bag de seama ca te-a futut bine si nu mai poti de grija lui.
  Unu’ mai breaz nu ai gasit?

 2. Ne cerem scuze ca acest site pare un fan-club Silviu Ardelean si am dori sa-i asiguram pe toti cititorii nostri ca incercam sa urmarim mai multe virfuri de lance ale online-ului romanesc (dupa cum se poate observa si in arhiva). Intimplarea face ca Silviu sa fie cel mai prolific in aceasta perioada si un caz exceptional in general, de aceea ponderea articolelor inclina inspre el.

  Stilul abordat de tine ne da speranta si am dori sa-ti oferim o sansa de afirmare: daca ai un blog, o pagina personala, un user pe vreun forum (Cristiane, tu esti ma?) sau o alta forma de manifestare publica, te rog indreapta-ne spre ea si vom incerca sa rupem monopolul lui Silviu. Nu promitem insa nimic, caci nu e usor sa te apropii de acest Luceafar.

  PS: Futacel sau Frustracel? Decide-te in pula mea ca am vazut un nume nou pe firmamentul comentatorilor si era sa ma ud tot de bucurie ca ne mai citeste cineva.

 3. Ei… acum nu fi si tu asa de modest.
  La cat ai pupat in cur lumea pe twitter, inevitabil faci ceva trafic.

 4. Inevitabil coaie.

 5. Mai pulete,

  eu te-am intrebat ceva, tu o dai in diverse, pedo-abuzatule pletos de zdreanta ce te-a fata ma-ta in coviltir.

  Vrei sa-ti desenez, chiorule?

  totalsoft e de cacat, ronua e de cacat, codexpert e pisat ce sa mai… de fapt pe cine de ce nu t emai fute nimeni de la o vreme incoace? asa existential vorbind… bou cabinat ce esti.

 6. Ia deseneaza-mi coaie.

 7. Pai da… e de cacat cat timp mr. Virgin nu mai are loc pe ele… sau de el. 🙂

 8. Deep coaie. Sa-nteleg ca nu te-ai invatat minte cind te-ai dat mare pe programare.org cum ai tu puteri absolute si te-a luat lumea la pula. Acum incerci sa te simti important si pe-aci preluind dume de la singurul om de pe internet care nu se prinde cind se face misto de el. GG ba.

  Oricum, fii atent o chestie: cred ca lu’ wordpress asta nu-i place cum puti a rachiu de perje si te tot baga in spam. Eu tot fac eforturi sa-ti aduc cugetarile la lumina zilei, chiar asa anonime cum crezi tu ca sint, ca sa nu cumva sa-ti pierzi interesul. Noi credem in libertatea de expresie si cacaturi d-astea impotriva carora tu ti-ai construit un forum, dar de asemenea stim ca e mult mai amuzant sa faci misto de cineva daca boul si citeste, deci e si etic si profitabil sa te dezgrop. Pe de alta parte, vad cum te roade sa vii aici sa-ti versi frustrarea (sau “fustrarea” cum zice Silviu) si cred ca n-ai putea sa stai deoparte nici daca iti las puroiul sa se usuce in folderu’ cu spam. Pur si simplu ai nevoie sa vii aici sa vezi ce se mai zice despre comunitatea ta, nu-i asa? Iti lingi flegmele de pe fata si te intorci si a doua zi, ca te termina gindul ca unii te iau la pula undeva. Si asta e tot ce ne putem dori mai mult de la tine si de la celelalte suflete pe care le zugravim in aceste rinduri.

  Rezumat in caz ca ti s-a ars neuronu’ cind a vazut atita text: sugi pula.

 9. Vai Mihnea, doar atat poti? M-ai dezamagit… 😛

 10. Hahaha stai linistit ca inca n-ai vazut nimic. Urmezi tu la rind in curind. 🙂

  PS. Da` ce-i bre cu linistea asta la voi in ograda cu experti? Hai mai pune-o si tu de-un FAQ ceva sa mai avem si noi material de laba aici.

 11. Mai e unul, Ignat din aceeasi categorie. Raspunsuri scurte si anpixu.

 12. Nu mi-e foarte clar la ce te referi.
  In schimb, din tot jurnalul tau de bord inteleg adevarate FAQ-uri pentru fustrati.

 13. Se scrie fRustrati in pula mea de roman care nu stie engleza pentru ca e roman. Acum marsh la tine pe blog si corecteaza-l.

 14. Inevitabil, coaie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: